QUOTRELL - When Amsterdam meets New York!

QUOTRELL - When Amsterdam meets New York!

Quotrell, When Amsterdam meets New York!

Het merk Quotrell dat aanvankelijk begon als fashion blog voor mannen is in mum van tijd uitgegroeid tot een sterk onafhankelijk merk. Nadat het aantal volgers van de blogs steeg, lanceerde Quotrell haar eigen kledingcollectie. Overigens maakt Quotrell geen blogs meer en focust het kledingmerk zich alleen nog  op het maken van nieuwe collecties die voornamelijk bestaan uit hoodies en t-shirts.

Kwaliteitskleding

Quotrell staat voor kwaliteit en dat zie je terug in de stoffen die gebruikt worden. Het merk focust zich met haar trendy en casual kleding op de zelfverzekerde man. De collectie van Quotrell kenmerkt zich door een unieke combinatie van de stijl van Amsterdam in combinatie met New York.

Amsterdam en New York als inspiratiebron

De inspiratie van de kleding komt voort uit de straten van Amsterdam en New York, de verbinding tussen deze twee steden zorgt voor een perfecte combinatie van eigentijdse en zelfverzekerde stijlen.

Quotrell bij Daily Fresh

Ben jij op zoek naar trendy mannenkleding van Quotrell of andere stijlvolle kleding? Neem dan een kijkje op de webshop van Daily Fresh: www.dailyfreshfashion.nl of kom naar onze winkel in de Marikenstraat 20 te Nijmegen.

Onze Quotrell collectie

Geplaatst op 09-01-19 door Daily Fresh Fashion Home 0 544

Plaats een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.
Vorige
Volgende