Black Bananas

 

Ken jij het merk Black Bananas al? Dit merk is super populair en wordt gedragen door bekende Nederlanders, zoals DJ Latu, Jandino, Freddy Moreira, Johnny 500 en Fajah Lourens! Collecties bestaan onder anderen uit caps, sweaters en T-shirts en is streetwear-lifestyle van topniveau. Nieuwsgierig geworden naar dit merk? Lees dan snel verder!

Black Bananas is een Nederlands modemerk opgericht door Wesley Balknikker (31). Tijdens zijn stage in de Caribbean had hij een T-shirt ontworpen voor een vriend die het vervolgens droeg tijdens een avondje uit. Tot zijn grote verbazing vroeg iedereen om hem heen waar hij/zij dit shirt kon kopen. Dit was voor Wesley een teken om direct met een label aan de slag te gaan in Nederland. Hij was geïnspireerd door de tropische invloeden van het Caribische eiland. Denk aan een palmboom, kokosnoot, watermeloenen en bananen. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een banaan omdat de vertaling ‘Bananas’ ook gek, crazy en tof betekent. Om de naam sterk te maken is het woordje ‘Black’ toegevoegd. Kort daarna werd de naam Black Bananas gekoppeld aan het logo en was het merk een feit.

De doorbraak van het modemerk Black Bananas kwam zo’n zes jaar geleden toen Wesley een aantal winkels langsging met de vraag of ze geïnteresseerd waren. Het begon met 10 winkels, maar inmiddels zijn dit er 210. Kortom, een sportief merk dat in een korte tijd razend populair is geworden.

Black Bananas kleding zit erg comfortabel en oogt stoer. De diverse items zijn allen goed te combineren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kenmerkend aan Black Bananas is de transformator Monkey, een logo dat staat voor kracht, power en leiderschap.

Het uiteindelijke doel van het modemerk is de toekomstige generatie te inspireren, motiveren en leren.

Het modemerk levert iedere maand nieuwe items, waardoor het altijd mogelijk is om in de nieuwste Black Bananas kleding te lopen.

Black Bananas sluit goed aan op de collecties die wij verkopen en ook de doelgroep is enorm gek op dit modemerk! Black Bananas is sinds 2016 te koop bij Daily Fresh, én het enige heren verkooppunt in Nijmegen.

Wij beschikken over een uitgebreide collectie van Black Bananas, van tees tot hoodies, sweaters, jackets, tracksuits, joggers en caps. Neem snel een kijkje bij de volledige collectie!


You may also like

Alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post