Gratis verzending in Nederland

Daily Fresh biedt verschillende en veilige betaalmethoden aan. Omdat wij veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk vinden voor onze klanten werken wij samen met Ogone als payment service provider. Als je gebruik maakt van internetbankieren via de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis Bank of ASN Bank, is betalen met iDEAL de makkelijkste en snelste betalingsmethode voor jou. Naast betalen met iDEAL bieden wij ook betaalservice via creditcards, Paypal en achteraf betalen met AfterPay aan.

Onderstaand een overzicht van de verschillende betaalmethoden die Daily Fresh aanbiedt. Je kunt zelf per bestelling aangeven op welke manier je wenst te betalen.

  1. iDeal
  2. Creditcard
  3. PayPal
  4. AfterPay

Betalen met iDEAL

Als je internetbankiert bij de ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank, Fortis Bank of ASN Bank kun je betalen via iDEAL. iDEAL volgt dezelfde procedure als internetbankieren. Je hebt je eigen bankpas nodig als identificatiemethode. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betalingsmethode.

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Voordelen van iDEAL

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • Betaling via iDEAL is gratis!

Je herkent de iDEAL betalingsmethode aan het volgende logo: 

 

Betalen met creditcard

Uiteraard kan je bij dailyfreshfashion.nl ook betalen met creditcards. Wij accepteren MasterCard en Visa. Alle creditcardgegevens worden via een beveiligde SSL-server ingevoerd. Dit is te herkennen aan het gesloten slotje bovenaan in het scherm. Zodra de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij de bestelling. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode. Je betaalt alleen de kosten voor het gebruik van je creditcard welke door je creditcardbedrijf zijn opgesteld. Indien je artikelen retour stuurt, wordt het bedrag teruggestort op de creditcard.

Voordelen van creditcardbetaling

  • Betaling gaat via een beveiligde SSL-server.
  • Dailyfreshfashion.nl berekent geen extra kosten voor betalen met creditcard.

Je herkent de MasterCard en Visa betalingsmethode aan het volgende logo:


 

Betalen met PayPal

Dailyfreshfashion.nl biedt ook de betaalmogelijkheid PayPal aan. Je kunt gemakkelijk een gratis PayPal account openen op de PayPal website. Om te betalen koppel je de bankpas of creditcard van jouw rekening aan je PayPal account. Je hoeft geen geld op je PayPal account te zetten, want de betaling wordt direct geïncasseerd via je bankpas of creditcard. Bij het gebruik van PayPal wordt er een extra toelsag van €2,50 in rekening gebracht. 

Voordeel van PayPal:

  • Betalen via veilige software.

Je herkent de Paypal betalingsmethode aan het volgende logo:

Betalen met AfterPay

AfterPay voert voor www.dailyfreshfashion.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit  veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij www.dailyfreshfashion.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €125,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 Logo Afterpay

Heb je nog verdere vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice

contact@dailyfreshfashion.nl

Telefoonnummer: 024-3601554