Gratis verzending in Nederland

Daily Fresh gebruikt voor de verzending van haar pakketten de diensten van Post NL.

Verzendkosten

Voor zendingen binnen Nederland geldt 0.00 euro verzendkosten. Voor zendingen naar België rekent Daily Fresh een standaard tarief van €12,99. Het is mogelijk dat actiematig de verzendkosten vervallen en/of lager zijn. Dit zal tijdens het bestelproces duidelijk en automatisch gecorrespondeerd worden.

Levertijd

Daily Fresh streeft er naar om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. In 95% van de gevallen is dit binnen 1 - 2 dagen na ontvangst van de bestelling. In ieder geval kunnen wij je garanderen dat het door jouw bestelde artikel nog dezelfde dag zal worden verwerkt, mits voorradig en besteld vóór 15:00 uur op een werkdag.

Bezorging

Mocht Post NL niemand aantreffen op het opgegeven adres? Plan dan eenvoudig online een nieuwe bezorgafspraak in op www.nieuwelevering.nl. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is de mededeling die onze chauffeur voor je heeft achtergelaten en je postcode. Afhankelijk van de bezorginstructies kunnen we het pakket meestal de volgende werkdag bezorgen. Hiervoor moet je wel voor middernacht online je instructies doorgeven.

Track & Trace

Zodra wij jouw bestelling bij Post NL hebben aangeboden, ontvang je hierover bericht inclusief een Track & Trace code zodat het voor jou mogelijk is om de bestelling te volgen. Je kunt hiervoor eenvoudig de status checken door het pakketnummer in te voeren op de site van Post NL via onderstaande link:

https://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/

Heb je verder nog vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

contact@dailyfreshfashion.nl

Telefoonnummer:  024-3229675