Gratis verzending in Nederland

Welkom bij Daily Fresh

Even een stukje terug in de tijd! Het begon allemaal in het jaar 2000 in de Marikenstraat in Nijmegen. Hier hebben wij tot 2009 succesvol gedraaid onder een andere naam, maar wel met dezelfde passie. In 2007 is er een tweede filiaal aan toegevoegd op het Koningsplein in Nijmegen.

In 2010 zijn beide filialen omgedoopt tot Dedicated, een naam die uitstekend bij ons past en die perfect weergeeft wat wij willen uitstralen; toewijding, een persoonlijke benadering en oprechtheid naar de klant. Wij bieden casual kleding, schoenen en accessoires aan die je outfit helemaal compleet maken.

Begin 2016 is Daily Fresh ontstaan, het geheel nieuwe concept gericht op de hippe en jonge doelgroep van nu. Op de Marikenstraat 20 vind je onze winkel Daily Fresh, dé winkel voor de jonge, hippe en snelle doelgroep van 15 tot 30 jaar oud! Mannen en jongeren die op zoek zijn naar de meest toffe kleding, exclusieve merken en de grootste T-shirt collectie van Nijmegen zijn bij Daily Fresh aan het juiste adres. Daily Fresh beschikt over een groot assortiment aan Caps, Hoodies, T-shirts, Jeans/non-denim, etc. Bovendien hebben we elke week nieuwe items en dat alles in combinatie met onze service. Bij Daily Fresh vind je onder andere de volgende toffe merken: In Gold We Trust, Off The Pitch, Just Junkies, EA7, Antony Morato, Nubikk, Black Bananas, Quotrell, Iceberg, Malelions et cetera. Sinds april 2018 hebben we een webshop waardoor je je vetste outfit ook online shopt.

Ons doel is onze klanten goed te adviseren over de kleding- en stijlkeuze met een persoonlijke aanpak. Ons jonge en hippe team is helemaal up-to-date met de laatste trends en weten jou perfect aan te kleden. De service die hierbij hoort vinden wij altijd vanzelfsprekend! Voortdurend zijn wij bezig om onze collecties spannend en volgens de laatste trends te houden zodat jij er goed uitziet voor je festival, feestje of allerdaags outfit. Ons aanbod wordt daarom ook met veel passie samengesteld waarbij kritisch gekeken wordt naar de pasvorm, kleurencombinaties en dit voor een scherpe prijs. 

Om onze klanten up-to-date te houden zijn wij continu bezig met het social media. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en zelfs WhatsApp.