Croyez

Een Nederlands kledingmerk dat in eerste instantie is begonnen als een sieradenlijn is het modemerk Croyez. Het woord Croyez komt oorspronkelijk van het Franse 'Croyez en vous' wat 'geloof in jezelf' betekent. De belangrijkste drijfveer achter dit merk is het creëren van onderscheidende items die continu worden verbeterd in design en kwaliteit.

Verhaal

De oprichter van het merk is begonnen nadat hij een eigen ketting had ontworpen waar veel positieve reacties opkwamen. Deze creatie had een diepere boodschap dan alleen een fashion statement. De ketting stond voor een persoonlijke boodschap die de oprichter tastbaar had gemaakt. Deze ketting, die symbool stond voor persoonlijke emoties en herinneringen, werd het begin van zijn sieradenlijn. Pas in 2021 nam hij de stap om naast sieraden ook zijn eerst kledingitems te introduceren. Deze items mondde uit in de allereerste kledingcollectie van Croyez.

Collectie

Achter de collecties van Croyez schuilt meer dan alleen mode. Het merk streeft ernaar om betekenis te delen achter unieke designs. Persoonlijke verhalen van de oprichter dienen als inspiratiebron. De designs die gebruikt worden op de kleding zijn niet alleen mooi voor het oog maar achter vrijwel ieder design zit een dieper verhaal. Iedere print heeft zijn eigen verhaal en daardoor zijn eigen diepere boodschap. De print ‘Fraternité Ultime’ heeft als diepere boodschap de betekenis van eenheid en broederschapsbanden. Daarentegen staat bij de print ‘Lightnight Eagle’ de boodschap van kracht en vrijheid centraal. Er is bij iedere boodschap een uniek combinatie gemaakt van visuele schoonheid en persoonlijke verhalen.

Opzoek naar high quality fashion items? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel. Zien we jou snel?

Wij beschikken over een uitgebreide collectie van hoodies, pants en petten tot aan sweaters en tracksuits. De locatie van de winkel is: Marikenstraat 20, 6511 PX Nijmegen. Kom bij ons langs voor leuke nieuwe kleren en laat ons jou inspireren!

 


You may also like

Alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post