WHAT ABOUT US?

Ook benieuwd naar het verhaal van Daily Fresh? Lees hier over het ontstaan van onze winkel en meer!

Daily Fresh, dé multibrand store in hartje centrum Nijmegen. Een concept dat bestaat uit merken die gericht zijn op de tijd van nu. Merken als Malelions, Airforce, Quotrell, Off The Pitch, Purewhite and many more... Wij bedienen de jonge gasten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, maar vergeet ook niet de fris geklede man die nog graag naar een festival of feestje gaat! Iedereen is op zijn plaats bij Daily Fresh. Hoodies, caps, mooie smalle jeans en pantalons, je vindt het allemaal bij onze winkel aan de Marikenstraat 20. Wat ons echt onderscheid is de grootste collectie jassen en t-shirts in héél Nijmegen. Wij bevinden ons waar onze doelgroep is, oftewel Social Media. Wij zijn te vinden op alle kanalen en bieden zelfs een unieke WhatsApp service voor onze vaste klant.

Het concept Daily Fresh is opgericht in 2016, maar onze winkel bevindt zich al sinds het jaar 2000 in de Marikenstraat. Hier hebben wij succesvolle jaren gekend onder andere namen zoals Dedicated. Op de Koningstraat 24 te Nijmegen, om de hoek van Daily Fresh, kun je nog steeds terecht bij Dedicated. Deze winkel richt zich meer op een volwassenere doelgroep.

Door onze rijke geschiedenis staat er een ding voor ons centraal: SERVICE! Ons jonge en dynamische team heeft maar één doel: Jou te allen tijde optimaal adviseren zodat jij met de tofste outfits kunt shinen. Dit doen wij uiteraard volledig in Daily Fresh stijl met volle enthousiasme, zodat jij met een lach de winkel verlaat en natuurlijk zo snel mogelijk weer terugkomt! Ons aanbod wordt met veel passie samengesteld waarbij kritisch gekeken wordt naar de pasvorm, kleurencombinaties en laatste trends. Wij zorgen dat ons merkenpakket volledig up-to-date is om jou altijd te kunnen verassen!

Sinds 2018 hebben wij als toevoeging aan onze winkel een webshop gelanceerd waarop je ook al onze merken terugvindt! Deze webshop is anno 2021 in een nieuw jasje gestoken en is volledig in lijn met de service en kwaliteit die je van Daily Fresh bent gewend!