Jorcustom

Jorcustom

Een ander concept dan normaal is bedacht door de Nederlandse oprichters van Jorcustom. Volgens hen is kleding veel te persoonlijk om te laten maken door grote modehuizen. Deze modehuizen bepalen de kleuren en ontwerpen die bij de consument worden afgeleverd. Het innoverende concept dat de oprichters daarop verzonnen hebben is het aanbieden van persoonlijke fashionitems. Jorcustom verkoopt streetstyle producten met unieke designs, maar bieden ook de mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen aan jouw bestelling.  

‘Make it personal.’

Story

Een persoonlijk verhaal wordt verteld met de kleren van Jorcostum. Een verhaal dat niet alleen gericht wordt naar de buitenwereld maar ook naar hen zelf. Karakter zou ontstaan door kleding die gedragen wordt door ieder individu. Daarom is ieders kleding zo impactvol doordat het een eigen persoonlijk verhaal symboliseert
Bij Jorcostum kan iedereen deel uitmaken van het ontwerpproces van zijn of haar persoonlijke kleding. Een eigen ontwerp kan online gecreëerd en vervolgens gedragen worden. Geen achterhaalde fashionitems waarin iedereen loopt, maar een eigen uniek exemplaar. Het ontwerpen van een eigen product kan eenvoudig via de webshop van Jorcustom doormiddel van een revolutionaire customize tool. De producten kunnen met deze tool gepersonaliseerd worden doordat een item in iedere kleur getransformeerd kan worden. De items en designs staan vast, maar de kleurencombinaties kunnen door iedereen zelf gekozen worden. Zo zorgt Jorcustom ervoor dat iedereen een passend item kan vinden die past in zijn of haar kledingkast.

Nieuwsgierig geworden naar de hippe designs van Jorcustom? Neem dan snel een kijkje op onze site of bezoek ons in onze winkel.

Wij beschikken over een uitgebreide collectie van hoodies, pants en petten tot aan sweaters en tracksuits. De locatie van de winkel is: Marikenstraat 20, 6511 PX Nijmegen. Kom bij ons langs voor leuke nieuwe kleren en laat ons jou inspireren!


You may also like

Alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post