QUOTRELL

In enkele jaren is Quotrell van een beginnend kledingmerk naar een toonaangevend fashion brand gegroeid. Met de gedachte om mensen te voorzien van fashionable én comfortabele kleding, is de oprichter van Quotrell zijn kledinglijn begonnen. Zijn ingeving om Quotrell te beginnen komt vanuit zijn jaren in dienst bij het leger. Daar ervaarde hij dat kleding vooral functioneel en efficiënt moet zijn. Toen hij zijn carrière bij defensie stopte was hij op zoek naar kledingstukken die er niet alleen goed uit zien, maar die ook comfort en gemak bieden. Hij zag deze pasvorm niet op de markt en kreeg het idee om een eigen kledinglijn te beginnen. Dat zijn militaire verleden invloed heeft op de kleding van Quotrell kun je onder andere terugzien in de kleuren, details en stoffen die worden gebruikt.

‘Kleding moet er niet alleen goed uit zien, maar ook comfort en gemak bieden.’ - Designer & oprichter van Quotrell

Amsterdam meets New York

Naast inzichten uit de militaire achtergrond haalt Quotrell zijn inspiratie uit de historische banden tussen de steden Amsterdam en New York. New Amsterdam was een 17e-eeuwse Nederlandse nederzetting gevestigd op het zuidelijke puntje van Manhattan Island. Nieuw Amsterdam diende als het hoofdkwartier van de Nederlandse kolonisten die er waren om de handel in bont te ontwikkelen. New Amsterdam werd op 8 September 1664 omgedoopt tot New York.

Collecties

De collecties van Quotrell bestaan uit comfy T-shirts, kwalitatieve hoodies & sweaters, fijne knitwear, en trendy tracksuits. Daarnaast biedt Quotrell verschillende accessoires aan, waaronder petten en tassen. De items van Quotrell zijn mooi met elkaar te combineren, maar kunnen zeker ook samen met items van andere designers. 

Met het minimalistische design en de hoge kwaliteit in stoffen onderscheidt Quotrell zich van andere fashion brands. Men kan kleding van Quotrell snel herkennen door het kenmerkende Quotrell logo, die op bijna alle kleding te vinden is.

Quotrell bij Daily Fresh

Een leuk weetje! Daily Fresh is de eerste winkel die sinds 2018 het merk Quotrell verkoopt.

Wij beschikken over een uitgebreide collectie van hoodies, pants en petten tot aan sweaters en tracksuits. De locatie van de winkel is: Marikenstraat 20, 6511 PX Nijmegen. Kom bij ons langs voor leuke nieuwe kleren en laat ons jou inspireren! 

 


You may also like

Alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post