Fulltime Verkoopmederwerker

Als fulltime verkoopmedewerker(ster) ben je het visitekaartje van Daily fresh. Je adviseert onze klanten op het gebied van mode en weet de wensen van de klant op de juiste manier te vertalen naar een passend stylingadvies. Je werkt met de nieuwste kledingcollecties en brengt je enthousiasme over op de klanten. Je vindt het een uitdaging om alle klanten tevreden de winkel te laten verlaten. Zin om er een feestje van te maken met je team! Je bent enthousiast, houdt van een grapje en bent graag omringd door gezellige mensen. Kun jij je hierin vinden? Lees dan zeker even verder!

WIE ZIJN WIJ?

Daily Fresh, dé multibrand store in hartje centrum Nijmegen. Een concept dat bestaat uit merken die gericht zijn op de tijd van nu. Denk aan merken als Malelions, Airforce, Quotrell, Off The Pitch, Purewhite, Croyez en Nubikk. Wij bedienen de jonge gasten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, maar vergeet ook niet de fris geklede man die nog graag naar een festival of feestje gaat! Door onze rijke geschiedenis staat er een ding voor ons centraal: SERVICE! Ons jonge en dynamische team heeft maar één doel: Jou ten alle tijden optimaal adviseren zodat jij met de tofste outfits kunt shinen.

WIJ ZOEKEN JOU, WANT JIJ BENT …

 • 18 jaar of ouder;
 • Beschikbaar doordeweeks en in het weekend.
 • Een sociale jonge gast of chick met een sterke affiniteit voor mode;
 • Vastberaden om klanten met een lach de winkel uit te laten gaan;
 • Super flexibel en wilt graag aan de bak om je uurtjes te maken;
 • Altijd in voor gezelligheid en een feestje!

WAT ZIT ER VOOR JOU IN?

 • Werken met gezelligste team en de mooiste merken;
 • Een prima salaris;
 • Aantrekkelijke personeelskorting op de gehele collectie van Daily Fresh en Dedicated;
 • Aantrekkelijk bonussysteem, zowel persoonlijk als met je team;
 • Werken tijdens leuke events;
 • Gezellige borrels en teamuitjes!

SAY NO MORE, IK WIL DEZE BAAN!

Kun jij je volledig vinden in bovenstaande omschrijving en lijkt het je een uitdaging om bij Daily Fresh te werken? Laat ons weten waarom jij voor Daily Fresh wilt werken! Loop eens bij ons binnen, stuur ons een berichtje op onze socials of stuur een CV met pasfoto en korte motivatie naar jobs@dedicatedfashion.nl.

Wie is Dedicated?

Daily Fresh, dé multibrand store in hartje centrum Nijmegen. Een concept dat bestaat uit merken die gericht zijn op de tijd van nu. Merken als Purewhite, Croyez, Quotrell, Malelions, Jorcustom, Don't Waste Culture en nog meer. Wij bedienen de jonge gasten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, maar vergeet ook niet de fris geklede man die nog graag naar een festival of feestje gaat! Iedereen is op zijn plaats bij Daily Fresh. Hoodies, caps, mooie smalle jeans en pantalons, je vindt het allemaal bij onze winkel aan de Marikenstraat 20. Wat ons echt onderscheid is de grootste collectie jassen en t-shirts in héél Nijmegen. Wij bevinden ons waar onze doelgroep is, oftewel Social Media. Wij zijn te vinden op alle kanalen en bieden zelfs een unieke WhatsApp service voor onze vaste klant.

Het concept Daily Fresh is opgericht in 2016, maar onze winkel bevindt zich al sinds het jaar 2000 in de Marikenstraat. Hier hebben wij succesvolle jaren gekend onder andere namen zoals Dedicated. Op de Koningstraat 24 te Nijmegen, om de hoek van Daily Fresh, kun je nog steeds terecht bij Dedicated. Deze winkel richt zich meer op een volwassenere doelgroep.

Door onze rijke geschiedenis staat er een ding voor ons centraal: SERVICE! Ons jonge en dynamische team heeft maar één doel: Jou te allen tijde optimaal adviseren zodat jij met de tofste outfits kunt shinen. Dit doen wij uiteraard volledig in Daily Fresh stijl met volle enthousiasme, zodat jij met een lach de winkel verlaat en natuurlijk zo snel mogelijk weer terugkomt! Ons aanbod wordt met veel passie samengesteld waarbij kritisch gekeken wordt naar de pasvorm, kleurencombinaties en laatste trends. Wij zorgen dat ons merkenpakket volledig up-to-date is om jou altijd te kunnen verassen!

Sinds 2018 hebben wij als toevoeging aan onze winkel een webshop gelanceerd waarop je ook al onze merken terugvindt! Deze webshop is anno 2022in een nieuw jasje gestoken en is volledig in lijn met de service en kwaliteit die je van Daily Fresh bent gewend!