Vacature: Content Creator

VACATURE: CONTENT CREATOR

Heb jij al een leuke baan maar heb jij nog wat uurtjes over in de week? Vind je het leuk om voor de camera te staan en ben je graag bezig met jouw hobby, namelijk Social Media? Dan zoeken we jou!

WIE ZIJN WIJ?

Daily Fresh, dé multibrand store in hartje centrum Nijmegen. Een concept dat bestaat uit merken die gericht zijn op de tijd van nu. Denk aan merken als Malelions, Airforce, Quotrell, Off The Pitch, Purewhite, Croyez en Nubikk. Wij bedienen de jonge gasten die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends, maar vergeet ook niet de fris geklede man die nog graag naar een festival of feestje gaat! Door onze rijke geschiedenis staat er een ding voor ons centraal: SERVICE! Ons jonge en dynamische team heeft maar één doel: Jou ten alle tijden optimaal adviseren zodat jij met de tofste outfits kunt shinen.

 

SAY NO MORE, IK WIL DEZE BAAN!

Kun jij je volledig vinden in bovenstaande omschrijving en lijkt het je een uitdaging om bij Daily Fresh te werken? Laat ons weten waarom jij voor Daily Fresh wilt werken! Loop eens bij ons binnen, stuur ons een berichtje op onze socials of stuur een CV met pasfoto en korte motivatie naar jobs@dedicatedfashion.nl.

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct:

Powered by Formful